Animasyonu Konuşuyoruz Webinar : Dünyada Animasyon

Arslan Elver (Animation Supervisor ) – Framestore, Ayşe Wilkomir (Cutscene Animator) – Flying Wild Hog ve Doç. Fethi Kaba – Eskişehir Anadolu Üniversitesi Çizgi Film (Animasyon) Bölümü Bölüm Başkanının katılımlarıyla 8 Mayıs Cuma günü  saat 21:00 – 22:30 aralığında animasyon konusunda dünyadaki gelişmeleri değerlendireceğimiz Animasyonu Konuşuyoruz webinarımıza davetlisiniz …

Kayıt olmak için tıklayınız … 

Doç. Fethi Kaba, Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinden 1989 yılında mezun olduktan sonra aynı yıl Araştırma Görevlisi olarak göreve başlamıştır. 2004 de Doçent olan Kaba 2001 yılından beri Çizgi Film (Animasyon) Bölüm Başkanlığını yürütmektedir. Laflarken Dalsan, Mesa tanıtım ve reklam filmlerinde çalışan Kaba akademik çalışmalarına devam etmektedir.

Ayşe Wilkomir, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Animasyon Bölümü mezunudur. Polonya’da post prodüksiyon şirketlerinde reklam, kısa film ve yardım kuruluşları için animasyon yapımlarında çalıştı. Frostpunk ve This War of Mine gibi dünyaca ünlü oyunlara imza atmış 11 Bit Studios S.A. firma bünyesinde P8 Project oyun yapımında, Talking Tom and Friends TV Series animasyon film ve The Grand Heist oyun yapımlarında animatör olarak çalıştı. Günümüzde Polonya’da Flying Wild Hog firmasında cutscene animatör olarak çalışma hayatına devam etmektedir.

Arslan Elver, Animasyon ile ilgili çalışmalarına 2003 senesinde başladı. 2004 senesinde UK’de bir oyun firmasında çalışmasının ardından, Türkiye’de Anima İstanbul firmasında çalışmalarını sürdürdü. Türkiye’de önemli bir başarıya imza atan Kötü Kedi Şerafettin filminin animasyon danışmanlığını, dünyaca ünlü Harry Potter, Star Wars: The Force Awakens, Golden Compas,  Avengers: Age of Ultron, Guardians of Galaxy, Christopher Robin gibi ciddi bütçesi olan yapımlarda çalıştı. 2006 senesinden beri İngiltere’de çalışmakta olan Arslan Elver, 4 senedir Animasyon Süpervizörlüğü rolünü, lider görsel efekt şirketi Framestore şirketinde sürdürmekte ve Tom&Jerry filminin Animasyon Süpervizörlüğü yapmaktadır.